samenhang, sfeer en kleur

Woonkamer Hattem, van veel spullen en weinig kleur naar opgeruimd en sfeervol

Deze woonkamer in Hattem met open keuken en eetkamer bestaat uit veel ruimte en licht door het plaatsen van een aanbouw met een grote raampartij enkele jaren geleden. Doordat de meubels nog niet goed aansloten bij de ruimte die was gecreëerd door de aanbouw, ontstond er een rommelig geheel van veel kleine meubels . Ook ontbrak het aan samenhang en kleur.

De vele kleine kasten zijn vervangen door een paar grote kasten die beter passen bij de ruimte. De indeling van woon- en eetkamer werd omgewisseld. De lange muur kreeg de kleur 'mild jade' van Flexa. Omdat de aanbouw iets lager is dan de rest van de woonkamer is er gewerkt met een witte rand aan de bovenzijde van deze muur zodat het hoogteverschil minder zichtbaar werd. De frisse groene kleur werd herhaald in de muur in het keukengedeelte.

Door okergele accenten in de accesoires en het kleed werd meer kleur toegevoegd en komt er samenhang in het interieur. Ook het vervangen van de raambekleding door witte houten jaloezieen zorgt voor een mooi en fris geheel. De in between gordijnen in de eetkamer zorgen voor warmte en sfeer. De stoelen in de eetkamer zullen nog vervangen worden.